ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

ΜεταπτυχιακόΠρόγραμμαΣπουδών

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ

Τι προσφέρει;

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών πέρα από μία εξαιρετική εμπειρία σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, γνώσης και επαφής με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, είναι πάνω από όλα, η γέφυρα για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σχετικά με το πρόγραμμα

Ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει σε όσους διαθέτουν έναν Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών, την ευκαιρία να αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις και εξειδίκευση στο αντικείμενο σπουδών τους, ή να εξειδικευθούν σε κάποιο διαφορετικό από τις αρχικές σπουδές τους αντικείμενο που μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Συνολικότερα, προσφέρει στους αυριανούς επαγγελματίες τη δυνατότητα να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αναζήτηση εργασίας, να βάλουν πολύ γερές βάσεις για μεγαλύτερη εξέλιξη της καριέρας τους και να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η γέφυρα για μια επιτυχημένη καριέρα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών πέρα από μία εξαιρετική εμπειρία σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, γνώσης και επαφής με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, είναι πάνω από όλα, η γέφυρα για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Το Μεταπτυχιακό σε μια ξένη χώρα δίνει αυτό το πλεονέκτημα, της γεφύρωσης της προσωπικής πορείας των φοιτητών με τις σύγχρονες αγορές και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Η εμπειρία μας, εδώ και 27 χρόνια, έχει αποδείξει ότι αυτή ακριβώς η γεφύρωση και η συνολική εμπειρία φοίτησης στα ιδρύματα του εξωτερικού συνδυασμένη με μια σύντομη, έστω, παραμονή στο εργασιακό περιβάλλον της Ευρώπης ή της Αμερικής, δίνει καθοριστικά πλεονεκτήματα στους νέους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να προχωρήσουν Ακαδημαϊκά και Επαγγελματικά. Αυτό που απομένει είναι οι υποψήφιοι να επιλέξουν ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που θα ταιριάζει στις πραγματικές τους ανάγκες και στις ανάγκες της αγοράς στην οποία κινούνται.

Εμπειρία 27 χρόνων

Η Υπηρεσία Αιτήσεων για Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Κέντρου Τεχνών Πλάκα ιδρύθηκε το 1995 παράλληλα με το τμήμα Portflolio Course in Architecture and Art & Design και είναι στελεχωμένη από Εκπαιδευτικούς Συμβούλους, Αρχιτέκτονες και Εικαστικούς, πτυχιούχους Ανωτάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων.

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι

Όλα τα στελέχη του Κέντρου Τεχνών Πλάκα έχουν πάντοτε σαν πρώτο στόχο να βοηθήσουν τους υποψήφιους στην επιλογή των καλύτερων Πανεπιστημίων με βάση τα εκάστοτε προσόντα τους. Αυτό, εδώ και 27 χρόνια, έχει γίνει πέρα από αντικείμενο της δουλειάς μας, ένα ουσιαστικό λειτούργημα στην αποστολή μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Συμβουλευτικής

Κάθε υποψήφιος Μεταπτυχιακός Φοιτητής είναι ξεχωριστός για εμάς. Συζητούμε μαζί του, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του και για αυτό κάθε υπηρεσία και παροχή που του προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένη στη μοναδικότητά του, στην προσωπικότητά του, στις ανάγκες και τις ικανότητές του.

Υπηρεσία All Inclusive Pack

Σε ποιους απευθύνεται;

Η Υπηρεσία All Inclusive Pack απευθύνεται σε υποψήφιους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν εκτενή καθοδήγηση όσον αφορά στην επιλογή Ειδικότητας, Πανεπιστημίων και χώρας Σπουδών, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε κορυφαία Πανεπιστήμια. Μέσω της υπηρεσίας αυτής εξασφαλίζει πλήρη υποστήριξη και διεκπεραίωση της διαδικασίας των αιτήσεων έως τη στιγμή της έναρξης του Μεταπτυχιακού. Παράλληλα απαλλάσσεται από το άγχος και το φόρτο συμπλήρωσης και παρακολούθησης των αιτήσεων.

Τι αναλαμβάνει η υπηρεσία All Inclusive Pack;

Η Υπηρεσία αναλαμβάνει τη διαδικασία των αιτήσεων για οποιοδήποτε Αγγλόφωνο πρόγραμμα σε χώρες της Ευρώπης (Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Γερμανία και πολλές άλλες) αλλά και για χώρες εκτός Ευρώπης.


Ποιά είναι τα προνόμια του All Inclusive Pack;Αναφέρουμε αναλυτικά:

Την εξειδικευμένη έρευνα για την εύρεση του κατάλληλου Προγράμματος Σπουδών, βάσει των αναγκών, των επιθυμιών και των δυνατοτήτων του υποψήφιου Μεταπτυχιακού Φοιτητή

Την καθοδήγηση για την σωστή επιλογή των Πανεπιστημίων

Τη μετάφραση και επικύρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων

Τη μετάφραση και επικύρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων

Τη σύνταξη των συστατικών επιστολών

Τη βοήθεια για τη συγγραφή του Personal Statement/ CV / Essays

Τη βοήθεια στη δημιουργία του Portfolio που θα σταλεί στα Πανεπιστήμια (Για Υποψήφιους για Σπουδές Αρχιτεκτονικής και Art & Design)

Τη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων αιτήσεων μέχρι τη διεκπεραίωση της αλληλογραφίας με τα επιλεγμένα Πανεπιστήμια

Τη συμπλήρωση των αιτήσεων για την φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου που θα γίνει δεκτός ο Μεταπτυχιακός Φοιτητής

Τη συμπλήρωση της αίτησης για τη λήψη του φοιτητικού δανείου

Περιλαμβάνει, επίσης, την καθοδήγηση σε όλα τα στάδια, τη διαρκή ενημέρωση και τις επαφές με στελέχη των επιλεγμένων Πανεπιστημίων, εξασφαλίζοντάς πλήρη υποστήριξη στο νέο βήμα του Φοιτητή

Την ενημέρωση σχετικά με τα κόστη, τη διαβίωση, την περιοχή που βρίσκεται το Πανεπιστήμιο που θα σπουδάσει ο Φοιτητής και οτιδήποτε άλλο θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει τις Σπουδές του χωρίς άγχος

Προσφέρουμε στους υποψήφιους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, ουσιαστική ενημέρωση για εξεύρεση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με κύρος και προοπτική, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ